Beheerderspaar gezocht op rustieke camping Bonneblond (FR)

Beheerderspaar gezocht op rustieke camping Bonneblond (FR)

Van onze langjarige partners Bonneblond in de Franse Auvergne kreeg ik dit bericht. Neem bij interesse aub direct contact met hen op! Deze camping is te vinden in onze gids, op onze site en app en in de beursbrochure.

Gezocht: beheerders(echt)paar voor kleinschalig recreatiepark/familiecamping Domaine Bonneblond in Frankrijk

Klaar voor een onvergetelijk nieuw avontuur en uitdaging? Vinden jullie het leuk om vakantiegasten te ontvangen en ze te helpen de hectiek van alledag van zich af te schudden?

Op slechts 3 uur rijden onder Parijs, in het groene hart van Midden-Frankrijk ligt recreatiepark Domaine Bonneblond. Het valt onder het departement Allier, regio Auvergne-Rhône-Alpes waar je als toerist het rijk nog écht alleen hebt! Bonneblond is een kleinschalig recreatiepark met een uitgebreid scala aan verblijfsmogelijkheden.
De 2 eigenaren kochten Domaine Bonneblond in 1997 en door de jaren heen is het gerenoveerd en omgebouwd tot een uniek recreatiepark met camping, glampingtenten, 2 boomhuizen, familiehuis en enkele appartementen. Sinds 2014 beheert een Nederlands echtpaar het domein en vanwege hun vertrek zoeken wij een nieuwe (echt)paar per seizoen 2024/2025.

Jullie gaan werken in Frankrijk als beheerder. Jullie zijn het eerste aanspreekpunt, zorgen voor de receptie, verwerken de reserveringen en dat de accommodaties tot in de puntjes schoon en verzorgd zijn en dat het de gasten aan niets ontbreekt. Daarnaast zorgen jullie voor alle (technische) klussen op het park, het onderhoud van zowel de accommodaties en het kleine zwembad als het landgoed zelf (tuinonderhoud/maaien).

Wat nemen jullie mee:
*Beheersing van de Franse taal
*Jullie willen graag wonen en werken in Frankrijk
*Ervaring in soortgelijke functie
*Groot gevoel voor hospitality
*Jullie zijn technisch ingesteld en hebben kennis van het automatiseringspakket
Recranet of een vergelijkbaar reserveringssysteem (of in ieder geval één van jullie)
*Jullie zijn energiek

Er zijn meerdere manieren mogelijk om het domein te exploiteren dan wel te beheren. Wij bespreken graag de mogelijkheden met de geïnteresseerden.

Om een indruk van Bonneblond te krijgen, kunnen jullie kijken op onze website www.bonneblond.nl. Sollicitaties graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.