Beursbezoek Utrecht een succes!

Beursbezoek Utrecht een succes!
De Kampeerbeurs in Utrecht is alweer een week geleden. (11-15 oktober 2017) Ik heb van de organisatie nog geen bezoekersaantallen gekregen dus toch nu maar vast een update van onze bevindingen.Vorig jaar waren er circa 50 000 mensen en het zal hier niet veel van af wijken....
Het was in ieder geval de hele dag en elke dag druk op de beurs, na 16.00 werd het snel minder. (de beurs liep tot 17.00 uur)
De belangstelling voor onze stand was groot, wij stonden met 3 of soms 4 personen bijna constant mensen te informeren.
Ik merk hierbij op dat wij een bijzonder actieve en enthousiaste ploeg collega's hadden die de aandacht goed wisten te trekken, dank nogmaals!
Ook hadden we geïnvesteerd in 2 grote opvallende banners die van ver af te zien waren, naast stickers en folders en Haagse hopjes ;-) en dit werkte goed.
De belangstelling voor kleinschalig en rustiek kamperen vond ik ook groot, zeker gezien onze ervaring dat veel Utrecht bezoekers camperaars zijn.
Wij hebben uiteindelijk veel folders uitgedeeld, enkele duizenden van onze centrale bewaarfolder van 12 pagina's enkele duizenden, evenals onze sticker en de folders en kaartjes van de campings zelf uiteraard.
Het primaire doel was het propageren van rustiek kamperen maar daarnaast was er grote interesse in de gidsen.
Na deze pilot denken wij dat het geslaagd is en willen we verder met beurzen bezoeken. Zeker gezien dat de naam “Rustiek” zo bij steeds meer mensen bekend wordt! In ieder geval bedankt aan iedereen die onze stand een bezoek gebracht heeft.
Onze volgende beurs is bij VW campercentrum in Amersfoort op 2-3-4 november, u bent van harte welkom, daarnaast bekijken we op welke beurzen we in 2018 gaan staan. Wij houden u via onze media op de hoogte...