Nieuwe eigenaars Pont de Deulin, België

Nieuwe eigenaars Pont de Deulin, België

In onze Nederland-België gids vindt u op bladzijde 92: Camping Pont de Deulin, aan de Ourthe bij Hotton. Deze camping heeft onlangs nieuwe eigenaars gekregen: de familie Putzeys. Lees hier een kort verslag van hun zoektocht. Wij wensen de familie Putzeys veel succes met dit nieuwe avontuur! 

In augustus vertrokken we (mijn man, ik en onze drie kinderen) op zoek naar onze droomcamping. Het was een lang gekoesterde droom die we niet wilden opbergen. Met onze auto en caravan gingen we op pad. We hadden ons huis in België verkocht en trokken naar Frankrijk om onze droomcamping te zoeken.

Na drie maanden hielden we het in Frankrijk voor bekeken. We vonden niet de geschikte plek en besloten we verder door te reizen naar Spanje (de regio van Murcia). In Spanje was het weer prachtig en de mensen vriendelijk, maar toch voelden we dat het niet thuis was. Tot die ene dag dat ik op internet aan het surfen was en mijn oog viel op een camping die te koop stond in de Ardennen. Ik zette mijn man op vliegtuig om te gaan kijken en 2 weken later stonden we met de verhuisdozen voor ons nieuwe huis. De camping is gelegen in Hotton, vlakbij de rivier de Ourthe. Het zicht is er prachtig langs het water met uitkijk op de velden. Er is zoveel te zien en te beleven. Het seizoen gaat bijna van start en hebben nog zoveel plannen, maar ik voel alles komt goed …. Ons avontuur is niet voor niets geweest. We hebben zoveel gezien, geleerd en beleefd en nu kunnen we al onze ervaringen omzetten in de praktijk. Zorgen dat de mensen een onvergetelijke, rustgevende vakantie hebben.