The Pop-Up Hotel-Tiny House project

The Pop-Up Hotel-Tiny House project

Dit sympathieke project kregen wij binnen als persbericht:

Een plek in de natuur waar mensen tot rust kunnen komen.

Hertsberge, mei 2017 - Deze zomervakantie organiseren we de eerste editie van ‘The Pop-Up Hotel’ (www.thepopuphotel.be). Het doel is om mensen te laten vertragen, dicht bij de natuur. Vanaf maandag 1 mei starten we een crowdfundingcampagne (https://www.growfunding.be/thepopuphotel). De campagne loopt één maand en heeft tot doel om 4.000 euro op te halen.

We willen mensen een plek geven om te onthaasten en te genieten van de kleine dingen. Geen stress, smartphone uit en genieten van de natuur en elkaar. Op termijn willen we een permanente locatie. Deze zomer lanceren we een eerste experiment in de bossen van Hertsberge. Op deze manier toetsen we of het concept aanslaat.

‘The Pop-Up Hotel’ is geïnspireerd op het concept van ‘glamping’. Genieten van de natuur, met het comfort van een hotel. Mensen brengen hun vakantie door in een Tiny House, een kleine maar volwaardige woning op wielen. De term is overgewaaid uit Amerika en staat voor eenvoudiger en kleiner wonen, met minder spullen, duurzamer en goedkoper. Concreet  bieden wij drie verschillende ‘Tiny Houses’ aan.

Iedereen die even tot rust wil komen is welkom. We hebben extra aandacht voor mensen/gezinnen die kampen met chronische stress, burn-out of depressie. Normaal gezien starten we half/eind mei met boekingen. De verhuurprijzen liggen nog niet exact vast. “We willen vooral marktconform zijn en een extra inspanning doen voor die mensen die al even thuis zitten met een burn-out of depressie. ”

Eén mei starten we, onder begeleiding van ‘Bond Beter Leefmilieu’ met een crowfundingcampagne via Growfunding.be. We geven onszelf slechts één maand om het publiek ervan te overtuigen dat wij hun steun waard zijn. Met het opgehaalde budget willen we vooral investeren in belevenis voor onze gasten.


Wij zijn een niet-gesubsidieerde VZW. We keren onszelf geen loon uit. Eventuele winst wordt gebruikt om een permanente plek te realiseren. Meer informatie?

Thomas D'hooge
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 497 24 26 96

De foto is van een willekeurige tiny house.