Image

Onze kleine camping in Frankrijk telt in totaal 47 plaatsen waarvan 8 verhuur accommodaties. Het aantal staanplaatsen is echter niet alleen bepalend voor onze camping. Het staat bij ons voor een compacte opzet, gastvrijheid, en een familiare sfeer. We vinden het leuk om samen met onze gasten van alles spontaan te ondernemen en dat is nog mogelijk met onze grootte. De sfeer is zo dat er nog tijd is voor een praatje, zelf meedoen met een activiteit of wat hulp als u ergens pech mee heeft enz. Als u eens wat meer wilt weten of een keertje kennis wilt maken, dan staan we elk jaar wel op een paar beurzen waar de kleine campings in Frankrijk in het licht worden gezet.

Onze kleine camping is omgeven door bossen en op 500 meter van het piep kleine dorpje Liginiac. Frankrijk kent vele mooie streken en daar is de Corrèze er zeer zeker één van. Nog een stuk minder druk dan de naast ons gelegen Dordogne. We liggen op wandel afstand van de Gorges de la Dordogne. Prachtige stuwdammen gevoed door de eens zo wilde Dordogne rivier. Op het kruispunt van de Auvergne en de Limousin vindt u vooral ontzettend veel natuurschoon. De Dordogne is de scheiding tussen de Correze en de Auvergne. Onze kant heuvelig en bosrijk en de andere kant heeft bergen op autotocht afstand. Vanaf de camping is het overigens maar 5 km naar het strand van het schitterende stuwmeer “Lac de Triouzone”. Ook wel Lac de Neuvic genoemd. De gorges kenmerken zich door de steile rotswanden waarlangs een mooie autotocht te maken is langs de Dordogne. U komt hier zoveel natuurschoon tegen. U kunt dit combineren met een bezoek aan het prachtige dorpje Salers in de streek de Cantal en de waterval bij Salins met bijbehorende wandeling. Hiervan hebben we beschrijving in de vorm van een autotocht voor u liggen.
Bij een kindvriendelijke kleine camping in Frankrijk hoort een zwembad. Iedereen moet kunnen doen en laten wat hij wil maar door de spontaan georganiseerde vaak sportieve activiteiten maakt u makkelijk contact. We kunnen nu na al die jaren wel zeggen dat dit de camping ook een beetje typeert, dat iedereen met iedereen praat. Of u nu met een gezin komt, zonder kinderen of alleenstaand bent. Dit is ook een beetje wat we zelf altijd het leuke aan het kamperen vonden. Kindvriendelijk wil ook zeggen dat er speelruimte genoeg moet zijn voor de kinderen en dat er regelmatig wat voor ze te doen is. Dat is er dan ook in de speeltuin, op het volleybal veld en vooral in ons eigen bos waar vaak hutten worden gebouwd.
Direct naar onze site: https://www.campingchantegril.com
Camping Chantegril, 
Lieu Dit Chantegril D20, 
19160 Liginiac, 
Tel +33 (0) 555959162, 
 
Image
Image
Image

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.