Domaine de Beauvoir

LogoDomaineBeauvoirDomaine de Beauvoir, Chambres d’Hotes en mini camping.

Op Domaine de Beauvoir kampeert u in alle rust en en ruimte. U treft hier alles aan voor een ontspannen vakantie in de Bourgogne.

Kamperen op Domaine de Beauvoir. Bent u wel eens gewekt door het krijsen van een valk of het hakken van een specht? Bij ons kan het gebeuren. Wij beschikken over 6 vrij te kiezen kampeerplaatsen,  U zet uw tent of caravan op, onder de schaduwrijke bomen of op het weiland (7000 m2) met weids uitzicht. In onze Grange vindt u het sanitair. In dit gebouw kunt u uw afwas doen, en tot uw beschikking staan een koelkast, magnetron voor algemeen gebruik. Voor de kampeerplaatsen zijn 7 elektra-aansluitingen aanwezig (4amp.). Voor verkoeling tijdens de warme dagen kunt u gebruik maken van ons zwembad van 7,5x4 mtr.

Daarnaast hebben wij 5 gastenkamers met privébadkamer, en uiteraard slapen op heerlijke bedden.
Op onze minicamping is van alles mogelijk, maar het belangrijkste is toch wel de rust en de ruimte.

Omgeving

De Yonne in de Bourgogne: misschien wel het lekkerste stukje Frankrijk. 

De Yonne en dan met name de Puisaye de la Forterre in de Bourgogne, is naar verluid qua temperatuur gemiddeld genomen de aangenaamste streek van Frankrijk. 's Zomers niet te heet, 's winters niet te koud. Het voorjaar begint al vroeg (in februari hebben we al buiten gezeten) en de herfst laat lang op zich wachten (eind oktober nog buiten gegeten). En dat op 650 kilometer van Utrecht. In het glooiende landschap heeft de natuur veel te bieden. Bossen, weilanden, meertjes, vijvers, schilderachtige dorpjes en niet te vergeten: de rivier de Yonne welke alleen gebruikt wordt pleziervaart. Wie van vissen houdt, niet alleen deze rivier kun je hart ophalen, ook in het nabij gelegen Parly is dat mogelijk (wel vergunning regelen!). 

Wandelen.
Direct vanaf het terrein van Domaine de Beauvoir kunt u aan prachtige wandelingen beginnen. We hebben zelf enkele routes uitgezet, variërend van 1 tot 3 uur. Maar u kunt ook kiezen voor de officiële wandelroutes ± 350 km. waarvan er diverse Beauvoir passeren. Deze routes bedragen 10 tot 30 kilometer en voeren langs de mooiste plekjes in de Puisaye ( Regio: Bourgogne. Departement: Yonne. District : Puissaye). Het vertrekpunt is meestal in Toucy dat gelegen is op 10 kilometer van Domaine de Beauvoir.

Fietsen.
Volgens de kenners is de Puisaye de la Forterre een ideaal fietsgebied voor zowel recreatie, toeren als mountain biken. Wel dient u regelmatig klimwerk te verrichten, waarbij het hellingspercentage kan oplopen tot boven de 10%. U kunt bij ons 2 mountain bike fietsen VTT huren. Daarvoor hebben wij voor u routekaarten beschikbaar.

Golfen.
Op een kwartiertje rijden vindt u het prachtige complex Domaine du Roncemay. Behalve dat hier op ambachtelijke wijze overheerlijke jams worden gemaakt, is er ook een zeer fraaie 18-holes baan aangelegd. Wilt u geen baan lopen maar lekker oefenen ook dat kan daar uitstekend. Hier vindt u een overdekte en onoverdekte driving range, putting green, mogelijkheden om te approachen en te chippen en u kunt drie volwaardige oefenholes lopen. Inclusief een volle emmer ballen. En als u wilt kunt u hier zeer goed eten, de kok heeft een Michelin ster.

Tables d’hotes.
Op diverse avonden verzorgen wij een leuk en gezellig diner. Wij doen dit bij minimaal 4 personen. Reserveren graag gewenst.

Zwembad
Hond

Seizoensopening

1 april - 30 september

Camping informatie

Oppervlakte 1,2 Ha.
Aantal plaatsen 6
Gemiddelde grootte per plaats ?? m2.

Spreektalen

Netherlands France United Kingdom Germany

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 5
Wateraansluitingen 2
Toiletten 2
Douches 1
Wastafels 2
Afwasplaatsen 1

Verhuur

Kamers 5

Extra's

geen

Betaalmogelijkheden

Contant

Contact Info

Stan & Ria Vaal
 
1 Route des Hurlots
89240 Beauvoir
Regio Yonne
 
: +33 3 86 410 048
: www.domainedebeauvoir.eu
: info@domainedebeauvoir.eu

Social Media

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2021. Design & Development by WEBDIEZAIN