La Boutière

Onze rustige camping met nieuw sanitair is gelegen op 600 meter van het dorpje Saint Léger sous Beuvray, aan de voet van de Mont Beuvray, in een bosrijke omgeving

Met op vrijwel elke plaats nieuwe elektra- en waterpunten en op de meeste plaatsen goed bereik voor uw satelliet en gratis wifi-internet op vrijwel de hele camping is onze camping dus van alle gemakken voorzien. Wij bieden zelfs enkele comfort-plaatsen, met waterafvoer en aansluiting voor uw caravan. Deze voorzieningen dragen met de voelbare rust bij tot een zorgeloos verblijf op onze camping. Omdat wij naast de genoemde faciliteiten geen speelterrein of zwembad hebben wordt onze camping zelfs in het hoogseizoen veelvuldig bezocht door de echte rustzoeker! Sleutelwoorden bij onze kampeerders zijn 'lezen' en 'wandelen'. Op onze camping zijn tientallen beschreven wandelroutes verkrijgbaar. Hebt u heerlijk gekampeerd en u wilt droog vertrekken? Wij hebben meestal een oplossing om de laatste nacht in een tent of stacaravan te verblijven.

Omgeving

In de directe omgeving is het voortreffelijk wandelen en prima fietsen voor de geoefende fietser en er is ook visgelegenheid. De camping ligt aan de rand van de bossen en op de rand van de vallei van de Arroux met mooie vergezichten. Het dorpje op loopafstand biedt alles voor uw levensbehoeften. Met een mooie wandeling bereikt u BIBRACTE, een archeologisch museum met opgravingen van de stad Bibracte (in het seizoen NL gesproken rondleidingen). Ook op loopafstand is Maison du Beuvray bereikbaar, waar het hele jaar door culturele activiteiten plaatsvinden, waaronder concerten. Als u in de auto stapt dan wordt het aanbod eigenlijk te veel om op te noemen. Een kleine opsomming: Autun met haar historische bezichtigingen, de kathedraal (NL gesproken rondleiding), de magnifieke wijnvelden en caves in de regio Beaune, kanotochten op de Arroux, Parc du Morvan, diverse uitzichtpunten, de charolais-koeien die u op elke hoek weer tegenkomt, een overdaad aan rust en natuur, en niet te vergeten, de vele gastronomische, Bourgondische auberges en restaurantjes. Kortom, een genot voor alle zintuigen, maar vooral ... rust!

Recreatiemogelijkheden

Naast de camping ligt een agorespace: een basketbal en tennisveld. Verder vooral rust, ruimte en natuur. U wordt uitgenodigd om uzelf te recreëren!

Wasmachine
Gehandicapt
WiFi

Seizoensopening

15 april - 15 oktober

Camping informatie

Oppervlakte 1,6 Ha.
Aantal plaatsen 36
Gemiddelde grootte per plaats 150 m2.

Spreektalen

Netherlands France United Kingdom Germany

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 33
Wateraansluitingen 12
Toiletten 5
Douches 5
Wastafels 8
Afwasplaatsen 5

Verhuur

Sta-caravans 3

Extra's

Mogelijkheid legen chemisch toilet

Betaalmogelijkheden

Contant
Bankoverschrijving

Contact Info

Marja van Duin
 
71990 Saint-Leger-sous-Beuvray
Regio Saône et Loire
 
: +33 3 85 82 48 86
: www.la-boutiere.com
: camping@la-boutiere.com

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2021. Design & Development by WEBDIEZAIN