Le Niocraux

De camping is heel bewust kleinschalig. We hebben maximaal 6 plaatsen, ook in het hoogseizoen, zeodat iedereen voldoende ruimte heeft. Dit zorgt vaak voor een leuke sfeer onderling, maar soms staat u ook alleen of met 1 of 2 andere mensen.
het sanitair bestaat uit 1 wastafel met stopcontact erboven, 1 douche, 1 toilet en 1 overdekt afwasgedeelte.Eventueel kan er tegen bijbetaling gebruik worden gemaakt van de koelkast. De camping is niet zo geschikt voor kinderen. Alleen kleine campers en caravans kunnen op het terrein komen, toegangspoort voor maximaal 2.30 doorgang.
Ons huis staat in een gehucht met 15 andere huizen, rondom de camping die zich achter onze ommuurde tuin bevindt, is alleen natuur. Het is dus echt een plek voor mensen die dit kunnen waarderen. 's avonds is er vaak een mogelijkheid om bij ons aan tafel aan te schuiven om met de pensiongasten van een heerlijke, goed verzorgde maaltijd te genieten in onze achtertuin. We gebruiken zoveel mogelijk groenten uit eigen tuin.

Omgeving

Vanaf de camping loop je zo de natuur in. Er zijn in de omgeving steeds meer wandel- en fietsroutes goed aangegeven. Kees geeft graag uitleg en tips en maakt desgewenst routes op maat met u. Kaarten zijn aanwezig.
Op 10 minuten rijden bevindt zich het Lac de Vouglans, een prachtig 35 km lang stuwmeer, waar het in de zomer heerlijk toeven is en waar alle watersporten mogelijk zijn.
De direct omgeving is bosrijk met hoofdzakelijk loofbomen met een rijke onderbegroeiïng. Veel verscheidene planten en bloemen, waaronder diverse orchideeën.
Wat lager ligt het wijngebied en aan de overkant van het meer bent u al snel hoger. De Jura gaat tot een hoogte van 1700 m. Dit alles zorgt voor een zeer wisselende omgeving. Veel watervallen, pittoreske dorpjes, meertjes en andere bezienswaardigheden. De steden Dijon, Lyon en Besançon liggen allemaal op zo'n 100 km afstand. In de zomer zijn er op diverse plekken weekmarkten, maar ook brocanten en rommelmarkten voor de liefhebbers

WiFi
WiFi

Seizoensopening

1 april - 30 oktober

Camping informatie

Oppervlakte 3500 m2
Aantal plaatsen 6
Gemiddelde grootte per plaats 300 m2.

Spreektalen

Netherlands United Kingdom France Germany

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 4
Toiletten 1
Douches 1
Wastafels 1
Afwasplaatsen 1

Verhuur

Kamers 5

Extra's

Geen extra's

Betaalmogelijkheden

Contant
Bankoverschrijving

Contact Info

Kees de Voogd
 
10, rue de la Tuffière, Marangea
39270 Sarrogna
Regio Jura
 
: +33 767509464
: +33 980365145
: www.jura-wandel-fietsvakantie.com
: niocraux@yahoo.fr

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2021. Design & Development by WEBDIEZAIN