Sur Yonne

Sur Yonne biedt u een unieke vakantie met veel mogelijkheden! Het bestaat uit 2 Franse boerengebouwen, waar wij u met Bourgondische gastvrijheid ontvangen. Ons terrein is 2,5 ha groot en ligt aan de rivier de Yonne. De camping heeft 10 plaatsen en ligt op een iets glooiend terrein, omgeven door houtsingels en oude eiken. Het ligt gescheiden van ons kleine hotel. Wilt u zonder kampeerspullen reizen dan kunt u de kampeerbungalow, Vrijbuitertent of ons naastgelegen vakantiehuis Maison du Bois Tordu huren. Wij hebben een restaurant waar wij dagelijks een Bourgondisch menu serveren. Koken is onze passie en dat vindt u terug in ons menu.

Omgeving

Sur Yonne ligt aan de rand van het prachtige natuurpark de Morvan waar ruimte en rust nog heel normaal is. De belangrijkste activiteiten zijn veeteelt en bosbouw. Dit levert een kenmerkend landschap op, waarin weilanden met de witte Charolais koeien en bos elkaar afwisselen. U zult op uw wandel- en fietstochten de ruimte en rust zelf ervaren. Slechts af en toe komt u iemand tegen.

Recreatiemogelijkheden

Sur Yonne is het ideale vertrekpunt voor prachtige wandel- en fietstochten en biedt u een unieke vakantie waar ruimte en rust nog heel gewoon is. In onze bibliotheek vindt u diverse mappen over de omgeving en veel beschreven wandel- en fietsroutes. Vlakbij kunt u kano’s huren voor een tocht op de Yonne. Binnen een straal van 10 km zijn er 2 zwem meren. Een bezoek aan Bibracte (Keltische opgravingen), Autun en Vézelay zijn zeker aan te raden. Denkt u bij Frankrijk net als wij aan rust, ruimte, lekker eten en (actief) genieten van de natuur dan zult u het bij Sur Yonne prima naar uw zin hebben!

Wasmachine
NatuurlijkZwemwater
WiFi

Seizoensopening

20 april - 30 september

Camping informatie

Oppervlakte 2,5 Ha.
Aantal plaatsen 10
Gemiddelde grootte per plaats 120 m2.

Spreektalen

Netherlands France United Kingdom Germany

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 10
Wateraansluitingen 1
Toiletten
Douches 2
Wastafels 1
Afwasplaatsen 2

Verhuur

Kamers 10
Chalets 4
Tenten 3
Vakantiehuizen 1
Fietsenverhuur  

Extra's

Broodservice
Ontbijtservice
Mogelijkheid legen chemisch toilet
Restaurant

Betaalmogelijkheden

Contant
Bankoverschrijving

Contact Info

Annemieke Kromhout
 
58800 Bellevault, Epiry
Regio Nièvre
 
: +33 38 622 4 667
: www.sur-yonne.com
: info@sur-yonne.com

Social Media

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2021. Design & Development by WEBDIEZAIN