Het Achterhuis

Camping 'Het Achterhuis' is een hele kleine camping achter onze boerderij in de fruitboomgaard. Er zijn schaduw-en zonplaatsen. De 10 plekken zijn ruim en allen met stroom. Het sanitair is schoon en eenvoudig. Geen douchemunten. We hopen dat iedereen zich lekker kan ontspannen bij ons. Er is een mooie grote schuur bij waar je kunt zitten (bij de open haard), lezen of sjoelen. Er is een kleine bar met zelfbediening. Achter de boomgaard is een kleine basisschool waar je wel de kinderen hoort spelen in de pauze.

Omgeving

Vanaf onze Camping kan je mooi fietsen. Door de weilanden, langs boomgaarden, door kleine dorpen, over dijken, langs de Waal en de Rijn. Aan de andere kant van de Rijn , waar je over kan bij de brug bij Rhenen of met de pont vanaf Ingen, ligt de Utrechtse heuvelrug met veel bos. Grote steden zijn allemaal bereikbaar na een half uur autorijden: Nijmegen, Arnhem en Den Bosch. Na 20 minuten fietsen ben je bij het Eiland van Maurik waar allerlei watersport - en zwemplezier is. In de directe omgeving is een forellenvijver, streekmuseum en een winkelcentrum voor al uw boodschappen. In het volgende dorp, Lienden is een groot caravan-kampeercentrum voor als u iets nodig heeft op dit gebied. Om de hoek is een klein bos om even heen te wandelen. Er zijn veel weidevogels, hazen en buizerds te zien.

Recreatiemogelijkheden

Lekker rustig zitten bij je caravan of tent en kijken naar de kippen die altijd wel weer zorgen voor vermaak. Voor kleine kinderen is er een schommel, kleine zandbak en glijbaan. We hebben verder nog wel wat speelgoed voor kleine kinderen. In de schuur kunt u allerlei toeristische informatie lezen die wij hebben liggen. Er zijn fietskaarten met knooppunten te leen.SVR Camping ' Er staan banken om even lekker te zitten bij het vuur. U kunt iets te drinken pakken bij de bar met zelfbediening. Er zijn boeken en tijdschriften om te lezen en er zijn wat spelletjes

VerwarmdSanitair
WiFi

Seizoensopening

1 april - 1 oktober

Camping informatie

Oppervlakte 4500 m2.
Aantal plaatsen 10
Gemiddelde grootte per plaats 36 m2.

Spreektalen

Netherlands France United Kingdom Germany

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 10
Toiletten 2
Douches 2
Wastafels 2
Afwasplaatsen 1

Verhuur

Kamers 2

Extra's

Mogelijkheid legen chemisch toilet
Koelkast
Centrifuge
Fietsenstalling
Binnenruimte

Betaalmogelijkheden

Contant
Bankoverschrijving

Contact Info

Carla van Beek
 
Achterstraat 9
4032NN Ommeren
Regio Betuwe / Rivierenland
 
: 0344-602959
: 06-81092836
: www.campinghetachterhuis.nl
: reserveer@campinghetachterhuis.nl

Social Media

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2020. Design & Development by WEBDIEZAIN