Alpenferienpark Reisach

150205 Alpenferienpark logo RGB hr 2Alpenferienpark Reisach ligt in Karinthië op de zonnige zuidhelling van de Reißkofel op 800 meter hoogte. Dankzij de ligging 200 meter boven het dal geniet je op veel plekken van een fenomenaal uitzicht op het beneden liggende Gailtal en de Karnische Alpen die de grens vormen met Italië. Onze terrassencamping is als een ware Alpenoase bijzonder rustig gelegen in het bos boven het dorpje Reisach, je vindt zelfs direct naast de camping een beekje met een kleine waterval.

Bij onze ruime kampeerplaatsen is er voor elk wat wils, knus beschut en schaduwrijk of vrij open en zonnig. Met slechts 60 campingplaatsen, 2 stacaravans en een huttendorp met 15 blokhutten kunnen we u zelfs in de zomermaanden een rustige en ontspannen sfeer bieden.

Juweel van de camping is ons natuurzwembad. Het water komt fris uit de bergen rechtstreeks in ons zwembad waar het wordt schoongehouden door een zand- en plantenfilter. Het zwemgedeelte is groot genoeg (26 meter) om serieus baantjes te trekken en natuurlijk om gewoon lekker in af te koelen op een hete zomerdag. Daarnaast is er een kinderbad (tot 0.50 meter diep) met een kiezelstrandje. Afhankelijk van het weer is de watertemperatuur in het hoogseizoen tussen de 19 en 24 graden. Het ontbreekt niet aan de nodige faciliteiten. Watertappunten en elektriciteit zijn voor alle kampeerders bereikbaar en uiteraard beschikken we over modern verwarmd sanitair. Voor kleinere kinderen is er een kinderspeelplaats met o.a. de gelegenheid om met stromend water te spelen in een uitgeholde boom en voor de ´actieve ontspanning´ beschikken we over een beachveld voor diverse balsporten zoals beachvolleybal en -voetbal.

´s Ochtends vroeg levert de lokale bakker ons vers brood in de campingwinkel en in het restaurant koken we iedere dag een heerlijk regionaal dagmenu. Daarnaast bieden we in het hoogseizoen ook a-la-carte en pizza en organiseren we wekelijks typisch Karintische grillavonden muzikaal ondersteund door artiesten uit het Gailtal.

Wandelen of mountainbiken doe je zo vanaf de camping naar bijvoorbeeld de Reisacher Jochalm (1554m), waar u tijdens het nuttigen van een traditionele Bretteljause kunt genieten van het prachtige uitzicht over het Gailtal. Maar trek er ook zeker met de auto, motor of camper op uit om alle mogelijkheden van de regio te benutten.

De natuurlijkheid, de levenslust en de warmte van onze mensen zullen u inspireren.

Wasmachine
Zwembad
NatuurlijkZwemwater
VerwarmdSanitair
WiFi

Seizoensopening

27 april - 15 september

Camping informatie

Oppervlakte 3 Ha.
Aantal plaatsen 60
Gemiddelde grootte per plaats 100 m2.

Spreektalen

Netherlands United Kingdom Germany

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 60
Wateraansluitingen 10
Toiletten 14
Douches 8
Afwasplaatsen

Verhuur

Chalets 14
Sta-caravans 2

Extra's

Babyhoek
Broodservice
Mogelijkheid legen chemisch toilet

Betaalmogelijkheden

Contant
Pinbetaling

Contact Info

Andries van der Haar
 
9633 Reisach im Gailtal
Regio Gailtal
 
: +434284301
: www.alpenferienpark.com
: info@alpenferienpark.com

Social Media

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2020. Design & Development by WEBDIEZAIN