Camping Kovarna

Camping Kovarna biedt ruim 39 plaatsen voorzien van elektra ( 6 A) op een terrein van 4 ha. De plaatsen zijn ruim en U houdt altijd vrij uitzicht op ofwel het zwembad of de beneden liggende rivier. Het zwembad is 12 x 6 en daarbij is er nog een klein kleuterbadje. Bovendien is er voor kinderen zeer veel ruimte om te spelen en is er de mogelijkheid om te tafeltennissen op de trampoline of om in het speeltuintje te spelen. Er is geen animatieteam maar op de vele gezellige avonden bij het kampvuur of bij de bar ontstaan er vaak allerlei leuke initiatieven die door ons zover we kunnen ondersteund worden.

Op het terras is er een ijsje te verkrijgen, een heerlijk koud Tsjechisch tapbiertje of een ander drankje. ook een snack of pizza behoort tot de mogelijkheden. Als het slecht weer is hebben we een kantine, een grote ruimte die ook vaak gebruikt wordt bij het bv spontaan organiseren van een bonte avond. En natuurlijk is er gezorgd voor goed en schoon sanitair, en is er een afwasgelegenheid.

Omgeving

 U loopt vanaf de camping zo de bossen in en er zijn vanaf de camping mogelijkheden om uitgezette wandelroutes te bewandelen en ook per mountainbike of fiets heeft u volop de gelegenheid de prachtige omgeving te ontdekken.

Op 4 km afstand vindt u het meer van Želiv wat uitstekende mogelijkheden biedt voor zonnen, zwemmen, surfen, roeien, wandelen etc. Ook wat betreft cultuur heeft Tsjechië veel te bieden u kunt natuurlijk Praag bezoeken dat 100 km van de camping ligt en wat per auto ( via de snelweg) of bus goed te bereiken is.

Maar er is veel meer. Zo is er 6 km verder het prachtige klooster in Želiv en 9 km van onze camping ligt de 13de eeuwse stad Pelhřimov wat zeker een bezoekje waard is.

En natuurlijk de Unesco stad Telč, het romantische kasteel Cervená Lothá of het kasteel in Kamen, kortom te veel om op te noemen. Op de receptie kunnen we u nog veel meer informatie geven van de mogelijkheden in de buurt.

Wasmachine
Zwembad
WiFi
WiFi

Seizoensopening

1 juni - 31 augustus

Camping informatie

Oppervlakte 4 Ha.
Aantal plaatsen 39
Gemiddelde grootte per plaats 120 m2.

Spreektalen

Netherlands France United Kingdom Germany

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 39
Wateraansluitingen 2
Toiletten 10
Douches 8
Wastafels 21
Afwasplaatsen 9

Verhuur

Chalets 1

Extra's

Broodservice
Mogelijkheid legen chemisch toilet
Zwembad, kleine bar met mogelijkheid tot verkrijgen van kleine maaltijden.

Betaalmogelijkheden

Contant

Contact Info

Mascha van der Schuit
 
39446 Cervena Recice
Regio Pelhrimov
 
: +420777586967
: www.campingkovarna.nl
: campingkovarna@gmail.com

Social Media

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2020. Design & Development by WEBDIEZAIN