shadow

Camping Fraai

De camping

Camping Fraai is een originele kleinschalige minicamping gelegen op een verborgen stuk land, net buiten Haulerwijk. Dit plaatsje ligt in Friesland, maar Groningen en Drenthe liggen om de hoek. Stad Groningen, Assen en Drachten liggen slechts op een kleine 30 autominuten afstand. Vanuit Camping Fraai kun je letterlijk alle kanten op. Fietsverhuur, winkels, horeca en andere voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. Leuke dorpen als Veenhuizen, Norg en Bakkeveen zijn per fiets bereikbaar, evenals het prachtige natuurgebied Het Fochteloerveen.
Camping Fraai biedt rust, gastvrijheid en een persoonlijke sfeer, is autoluw en biedt ruimte aan 20 ruime campingplekken. Op het terrein is een gemeenschappelijke vuurplaats, maar je kunt ook bij je eigen tent een vuurtje maken. Wij zijn benoemd tot Bijzondere Camping. Wij hebben namelijk ook enkele bijzondere accommodaties te huur: bijzondere Pipowagens en retro-caravans. In het originele theehuisje kun je prettig binnen zitten.

De omgeving

Haulerwijk bevindt zich op het Drie Provinciënpunt, nog net in Zuid Oost Friesland. Het is een prachtige omgeving. In Haulerwijk is het Blauwe Bos gelegen, waar het goed fietsen, wandelen en rennen is. Ook zijn hier zones waar de honden niet aangelijnd hoeven te worden. In Haulerwijk is ook een gezellige pluktuin. Binnen 10 minuten ben je in Bakkeveen, waar in de zomer enorme rommelmarkten plaatsvinden en waar een mooie uitkijktoren staat. Ook kun je hier naar een gratis kinderpark, waarbij de ouders lekker op het terras kunnen zitten, het Doolhofpark. Ook ligt Norg in de nabije omgeving, daar zijn o.a. leuke restaurantjes. Veenhuizen ligt eveneens op fietsafstand en ook het prachtige Fochteloërveen in op de fiets goed te bereiken. Met de auto ben je binnen een half uur in Assen en Groningen, beide leuke steden!

Recreatie op de camping

Bij het theehuisje kun je jeu de boules ballen, badminton rackets, voetballen e.d. lenen. Voor een klein bedragje kun je hout en een vuurkorf halen. Er staat een ping pong tafel en er zijn spelletjes in het theehuisje. Bij een overnachting ontvang je een kennismakingskaartje voor het Openlucht Zwembad aan de overzijde van de camping.

Contact info

Miranda Kleisen

Hoofdweg boven 41
8433 LC Haulerwijk
Regio Drie Provinciënpunt

Telefoon  :  +31 (0)6 413 76 036
Email  :  info@campingfraai.nl
Internet  :  www.campingfraai.nl

Social Media

Seizoensopening

Het gehele jaar open

Informatie
Oppervlakte   1 Ha.
Aantal plaatsen   20
Emplacement   150 m2
Voorzieningen
Stroomaansluitingen 7
Toiletten 7
Douches 6
Wastafels 5
Afwasplaatsen 4
Extra's

Ontbijtservice
Mogelijkheid legen chemisch toilet
privé sanitair, theehuisje, theetuin, verhuuraccommodaties

Spreektalen
Netherlands France United Kingdom France
Verhuur
Caravans 2
Tenten 1
Iconen
Wasmachine WiFi
Betaalmogelijkheden

Contant
Bankoverschrijving

 

Betekenis van de iconen
 Wasmachine Een zwembad op de camping
Wasmachine Natuurlijk zwemwater in de buurt
   

 

 Wasmachine Lid van Rota de Portugal
Wasmachine Niet of minder geschikt voor caravans
Wasmachine Honden zijn niet toegestaan
Wasmachine Verwarmde sanitair voorzieningen
   

 

Wasmachine Draadloos internet(WiFi) beschikbaar
Wasmachine Camping alleen voor volwassenen
Wasmachine Voorzieningen voor minder validen
Wasmachine Er is een wasmachine aanwezig
   

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.