shadow

Finca Lagarto

De camping

Finca Lagarto, is een kleine rustieke camping. Neem eerst altijd contact op met Ellen voordat u Finca Lagarto bezoekt ivm de kleinschaligheid en de route naar de camping.
Maximaal vier plekken geeft onze familiale, en rustige sfeer goed weer. Een lekker plekje tussen de bomen, in de schaduw, of in de zon. Mogelijkheden genoeg en altijd water en stroom bij de hand. Maar u kunt bij ons ook 'kamperen met glamour' in de 5m ruime en sfeervol ingerichte Belltent 'loving Nature', of in de glamping accommodatie 'Mountain view', welke u van alle gemakken voorzien.

Finca Lagarto ligt in het Natuurpark "Sierra de las Nieves". Het landgoed is een kleine hectare groot en gelegen op een bergtop, op een hoogte van 500 meter. Ze heeft een vegetatie van olijf- en amandelbomen, en word gesierd door vele mooie rotsformaties.

Onze finca is een mooi plekje op aarde dat we graag willen delen met reizigers die ook van de rust, de ruimte en de natuur houden.

De omgeving

Met het pittoreske witte dorpje Monda om de hoek voor het verse broodje in de ochtend, de tapa en de lekkere spaanse wijntjes in de middag of avond. Flaneren op de boulevard van Marbella (25 min) en bruinen op de stranden, genieten van de zee......en niet te vergeten die heerlijke wandelingen in het Biosferen-, natuurreservaat 'Sierra de las Nieves' en 'El Torcal'
Maak deze berg tijdelijk de uwe, het is een fijne plek om te zijn, om heerlijk tot uzelf te komen maar ook ideaal als uitvalsbasis om Andalusië te leren kennen en dient evt. als springplank voor een excursie naar Marokko.
Bezoek de koningssteden en maak een paar leuke dagtrips. Het avontuur van de eens gevaarlijkste wandeling ter wereld 'El Caminito del Rey', nu gerenoveerd en veilig, om dan vervolgens te relaxen aan het stuwmeer 'Embalses de Guadalhorce' voor een verfrissende duik en picknick. Wandel in 'El Torcal' en combineer met een bezoek aan het wolvenpark en de stad Antequera. Meer van dit is te vinden op onze website

Recreatie op de camping

De finca biedt rondom een uniek uitzicht op de omringende bergen en heeft meerdere intieme plekjes, inclusief het 'plonsbad' om af te koelen na een mooie wandeling in de omgeving. Dankzij de thermiek op onze berg zijn wij dagelijks gezegend met een aangenaam verkoelende bries tijdens de warme zomerdagen.
Verantwoord bruinen in het diffuse licht onder de wijnranken. Geniet de hangmat voor een relaxed leesuurtje, een siësta, schommelend kijken naar de zuidelijke sterrenhemel en hoor de cigallas

Contact info

Ellen

29110 Monda
Regio Málaga

Telefoon  :  +34 633577191
Email  :  fincalagarto@gmail.com
Internet  :  www.fincalagarto.com
Seizoensopening

1 januari - 31 december

Informatie
Oppervlakte   10.000 m2.
Aantal plaatsen   4  
Emplacement   80 m2
Voorzieningen
Stroomaansluitingen 4
Wateraansluitingen 4
Toiletten 1
Douches 1
Wastafels 3
Afwasplaatsen 1
Verhuur
Caravans 1
Tenten 2
Spreektalen
Netherlands United Kingdom France France
Extra's

Broodservice
Ontbijtservice
Mogelijkheid legen chemisch toilet
Airport service
Boodschappenservice
Yoga
Massage
Boetseermiddag
Schilderen

Iconen
Wasmachine Zwembad WiFi
Betaalmogelijkheden

Contant
Bankoverschrijving

 

Betekenis van de iconen
 Wasmachine Een zwembad op de camping
Wasmachine Natuurlijk zwemwater in de buurt
   

 

 Wasmachine Lid van Rota de Portugal
Wasmachine Niet of minder geschikt voor caravans
Wasmachine Honden zijn niet toegestaan
Wasmachine Verwarmde sanitair voorzieningen
   

 

Wasmachine Draadloos internet(WiFi) beschikbaar
Wasmachine Camping alleen voor volwassenen
Wasmachine Voorzieningen voor minder validen
Wasmachine Er is een wasmachine aanwezig
   

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.