AVG Privacyverklaring

    AVG Privacyverklaring

    AVG Privacyverklaring

    Rustiek Kamperen, onderdeel van BLTA gevestigd aan Lindestraat 4

    6573 XB  Beek-Ubbergen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

    Contactgegevens:

    https://wwwrustiekkamperen.com 
    Lindestraat 4

    6573 XB  Beek-Ubbergen 
    +31 (0)6 83 59 65 43 

    Bert Loorbach is de Functionaris Gegevensbescherming van Rustiek Kamperen Hij is te bereiken via info@rustiekkamperen.com

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Rustiek Kamperen verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

    Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • Adresgegevens
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres
    • IP-adres
    • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
    • Bank- en register gegevens die door de zakelijke relaties zelf zijn verstrekt
    • Locatiegegevens
    • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
    • Lijst met contactgegevens van de klant via een app

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@rustiekkamperen.com, dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Rustiek Kamperen verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    • Om goederen en diensten bij je af te leveren
    • Rustiek Kamperen analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 

    Geautomatiseerde besluitvorming

    Rustiek Kamperen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Rustiek Kamperen) tussen zit. Rustiek Kamperen gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

    Vrijstaande server, verbonden met een lokaal netwerk beschermd door een Firewall en meerdere  inbreuk programma’s. Wij gebruiken geen geautomatiseerde programma’s om de klantgegevens te analyseren of bewaren. Dit om datalekken en het foutief aanpassen van gegevens te voorkomen. Alles bij Rustiek Kamperen wordt handmatig verwerkt en gecontroleerd.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Rustiek Kamperen bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

    (Categorie) 
    Persoonsgegevens  > zolang de klant dit aangeeft > Noodzakelijk voor reclamedoeleinden klant
    Personalia                > zolang de klant dit aangeeft > Noodzakelijk voor reclamedoeleinden klant                      
    Adres                        > zolang de klant dit aangeeft > Noodzakelijk voor reclamedoeleinden klant
    Enzovoort                 > zolang de klant dit aangeeft > Noodzakelijk voor reclamedoeleinden klant 

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Rustiek Kamperen verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkers-overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Rustiek Kamperen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Rustiek Kamperen gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

    De cookies waarvan de zoekmachine’s gebruikmaken zijn bij rustiek kamperen volledig geanonimiseerd d.w.z. dat alle gegevens van jouw IP adres op een anonieme manier verwerkt worden.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Rustiek Kamperen en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

    Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering en/of gegevens-overdracht van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@rustiekkamperen.com.

    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

    Rustiek Kamperen wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Rustiek Kamperen neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De gevoelige persoonlijke- en bedrijfsgegevens die verstrekt zijn bij de aanmelding worden buiten de website op een aparte beveiligde locatie bewaard. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@rustiekkamperen.com

    Social Media

    Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

    facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

    Rustieke sticker

    RC150
    Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

    Tablets & Smartphones

    TabletSmartphone
    Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

    Search