VERKOCHT!!! Heerlijke minicamping te koop in Dordogne

VERKOCHT!!! Heerlijke minicamping te koop in Dordogne

Ik kreeg bericht van Georges en Margaret Norah dat zij hun prachtige plek willen verkopen vanwege pensioen.

Let op: wij helpen onze campings een handje met de verkoop, maar neem direct met hen contact op voor vragen. (zie onder)

DE CAMPING IS INMIDDELS VERKOCHT!!!

Manzac Ferme

Manzac Ferme ligt in het hart van de Perigord Vert, in het noorden van de Dordogne. Dit prachtige bezit van 2,2 hectare grenzend aan de rivier de Bandiat biedt een goed seizoensgebonden inkomen van de kleine camping en een rustige levensstijl in de mooie 18e-eeuwse boerderij. Dit groene, landelijke gebied, hoewel omgeven door bossen, meren en wandelpaden, ligt op slechts 7 km van het marktstadje Nontron, dat alle gebruikelijke faciliteiten biedt, evenals 4 supermarkten, artsenkliniek met bezoekende specialisten, tandarts enz. Het ligt op gelijke afstand van de belangrijkste steden: Perigueux, Limoges en Angouleme. (ca. 50 km)

We zijn hier nu 9 jaar en hebben het gevoel dat het tijd is om het over te dragen aan iemand die van de natuur houdt en ook graag mensen ontmoet. We zijn praktisch en houden ervan onze kampeerders te ontmoeten en met hen te praten, ongeacht hun nationaliteit. De camping is slechts een van de weinige campings voor volwassenen in Frankrijk en heeft de neiging mensen aan te trekken die de rust en stilte van een kindvrije omgeving verkiezen!

Kijk voor meer informatie over onze camping op onze website (zie onder), lees onze beoordelingen en kijk of Manzac iets voor u is!

De camping ligt aan de achterkant van onze oude boerderij. De voorkant van het huis ligt op het zuiden en biedt een 2000 m² grote privétuin, met een grote gerestaureerde ingerichte zomerkeuken met traditionele broodoven en een aangrenzend ommuurd terras, waar we het grootste deel van onze tijd in de zomermaanden doorbrengen en ook onze kampeerders verwelkomen bij hun aankomst.

De camping biedt 6 verharde plaatsen op grind en 5 vlakke bosplaatsen (zonder auto), dus onze tentkampeerders hebben echt het gevoel dat ze in de natuur zijn. Er is een sanitairgebouw met warme douches, toiletten, een afwasruimte, evenals uitgebreide informatie en brochures over de omgeving, bezienswaardigheden, restaurants, wandelkaarten, enz. Er is elektriciteit en WiFi op alle staanplaatsen.

Bij keuze exploiteren wij de camping slechts 3 maanden. Er is potentieel om voor een veel langer seizoen te openen. Wij denken dat het bedrijf ideaal is voor misschien een gepensioneerd echtpaar dat een activiteit wil hebben om hen bezig te houden, evenals een extra inkomen, voordat ze volledig met pensioen gaan.

We hebben een mooi comfortabel huis waar we van houden. Er zijn 3 grote slaapkamers met elk een eigen badkamer, een grote woonkamer en eetkamer met een kleine keuken. Het huis heeft centrale verwarming op olie. Vast aan het huis is een grote schuur in uitstekende staat voor auto parkeren, werkplaats en opslag. Het hele complex is goed onderhouden en bevindt zich overal in uitstekende staat.

De prijs: € 349.000,00.

Neem voor meer informatie contact met ons op - Georges en Margaret Norah via onze e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze site: www.manzac-ferme.com

Onze camping staat in de rustiek kamperen gids, op de site en de app en in de beursbrochure.

 

Shower and Information AreaWoodland tent pitch

Entrance to Shower Block

Private Garden

Bathroom

Bedroom

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.