Nieuwe camping La Boucoule, Drôme.

Nieuwe camping La Boucoule, Drôme.

De Drôme is nog steeds één van mijn favoriete plekken in Frankrijk, wel de sfeer van de Provence maar zonder de drukte. Ook is het landschap afwisselend en ruig. Die band is er waarschijnlijk ook omdat wij in de plaats Bourdeaux een B&B hebben gehad en ik het gebied dus goed ken. Montbrun les Bains ligt nog verder naar het zuiden, helemaal in het uiterste hoekje van de Drôme, en al in de beschutting van de Mont Ventoux. Hier hebben de Nederlanders Nora en Ewald een klein paradijs, met naast diverse "harde" accomodaties, ook een natuurcamping. Ruimte genoeg, met 25 plaatsen op 100 ha. Hier kom je helemaal tot rust, met een goed boek in de schaduw van een oude eikenboom of lekker poedelen in het "infinity" zwembad! Maar als je er op uit wilt is er in de omgeving veel te zien en te doen. Meer info en foto's vind je via onze site

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.