Een bezoekje aan: La Nozillière plus aanbieding!

Een bezoekje aan: La Nozillière plus aanbieding!

ZIE DE AANBIEDING HIERONDER

Tijdens een van mijn roadtrips streek ik na het sturen over fraaie kleine D-wegen neer op de fijne en relaxte camping: La Nozillière. Het kenmerkende bord met het hert geeft aan dat je er bent. Het ligt tegen de Dordogne aan, nog net in de Haute-Vienne op een afstand van 900 km van midden-Nederland en in de natuur. Wat meteen opvalt: het is hier heerlijk rustig. De camping wordt gerund door het Nederlandse gezin Moratis die hier al een tijdje woont en je hartelijk ontvangt en goed van diverse adviezen kan voorzien. In dit gebied tref je een heerlijk klimaat en een betoverend landschap met authentieke dorpjes en uiterst vriendelijke mensen. Het is er nog authentiek en niet platgetreden door toeristen.

Na een kop koffie krijg ik een rondleiding over het ruime terrein. La Nozillière is een kleine- maar dus ruim (naast de safaritenten nog 12 kampeerplaatsen van circa 300m2) opgezette familiecamping voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Er hangt een kindvriendelijke sfeer. De camping ligt bij Marval-Milhaguet, middenin het Parc Naturel Régional Périgord Limousin. het terrein heeft een parkachtige uitstraling en je vindt er ook nog een sfeervolle gite. Er is een zwembad en diverse keren per week wordt er gekookt, ook door een Franse chef. Je kunt hier dus op diverse manieren verblijven en je hoeft niet persé al je kampeerspullen mee te slepen en niet altijd zelf te koken!

In de directe omgeving vind je prachtige natuur en cultuur, waaronder ongerepte eiken- en kastanjebossen en een belangrijke kastelenroute. Er zijn talloze mogelijkheden voor sport- en familieactiviteiten. Een perfecte mix tussen ontspanning en eropuit gaan. Ik vind La Nozillière een goede rustieke camping en je vindt hem dan ook in onze Rustiek Kamperen Frankrijk gids evenals op onze site en beurs/showroom brochure. Ik beveel deze camping van harte aan! Kijk op de eigen eigen site voor de details.

 

Nog enkele mogelijkheden vóór 20 juli en ná 10 augustus. Boek nu met 25% korting!

NOZI IMG 0888NOZI DSC03829NOZI DSC03865NOZI DSC03916NOZI DSC04117NOZI huibvintgesphotography 50NOZI IMG 0881NOZI IMG 0500

NOZI huibvintgesphotography 50

 

 

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.