Roadtrips 2016 (2) Op bezoek bij Les Gandins

Roadtrips 2016 (2) Op bezoek bij Les Gandins

Eind oktober maakte ik nog een roadtrip om campings te bekijken en eigenaren te ontmoeten. Het seizoen is dan wel zo goed als voorbij maar zo kun je wel even rustig alles bekijken en van gedachten wisselen met de eigenaar. Het is dan wel prettig als het weer meewerkt; zeker omdat ik ook altijd foto's maak. In dit geval was dat zeker zo: een strak blauwe hemel met een mooie herfstzon! Ik vertrok vanaf mijn eigen camping in Bourgogne en via het wijnstadje Saint Pourcain kwam ik na diverse kleine landweggetjes aan op Les Gandins. het ligt op een vlak stuk grond aan de rivier Sioule in de buurt van de plaats Saint Germain de Salles. Bij "Auvergne", waar we ons bevinden, denk je aan bergen, maar hier is het nog aardig vlak. Ik werd vriendelijk ontvangen door het echtpaar Teyssier en rondgeleid over het ruime terrein met heel veel plaats om te spelen en te wandelen. De accomodaties bevinden zich op circa 1 ha maar daaromheen ligt nog een groot stuk land. Ook de omgeving van de rivier is erg aantrekkelijk. De familie Teyssier woonde vroeger in zuid Frankrijk maar besloot een paar jaar geleden om het roer om te gooien en dit mooie oude domein helemaal op te knappen. Ook de Fransen kennen dus het ik vertrek gevoel! Ik vond het een goede, sfeervolle rustieke camping waar ze ook andere accomodaties hebben. Veel meer foto's en info over Domaine les Gandins vind je op onze site, op de app en natuurlijk in de gids.

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.